Durumhvete pasta med egg - Amber Spaghetti Svart med egg
Durumhvete pasta er et produkt av høy kvalitet og sunt. Det inneholder mer proteiner, nyttige karbohydrater og andre næringsstoffer. Når det er kokt, er pasta med egg tilsatt deigen mer gul, har en bedre smak, og er sunnere og rikere på næringsstoffer. Eggpasta lages etter en pålitelig oppskrift med durumhvete mel og egg, som garanterer en utmerket smak, naturlig farge og aroma. Eggene inneholder en respektiv konsentrasjon av lettfordøyelige aminosyrer, fett – fosfolipider, spesielt lecitin, kolin, vitaminer og mikroelementer. Lecitin regulerer kolesterolnivåene i blodet. Kolin er et viktig aktivt stoff som er essensielt for nerveceller. Denne pastaen inneholder også B-vitaminer, som er nødvendige for riktig funksjon av fordøyelsessystemet.
Næringsinnhold: 100 g
Energiverdi: 1530 kJ / 358 kcal
Fett Hvorav mettet fett: 1,9 g 0,5 g
Karbohydrater Hvorav sukker: 74,0 g <0,3 g
Proteiner: 13,0 g
Salt: 0,5 g*